Kleuren geven bewuste en onbewuste signalen af en kunnen zowel positieve als negatieve associaties oproepen. Door te spelen met kleuren kunnen we bewuste doelen bepalen. Doelen die perfect passen bij jouw persoonlijkheid.

Bruidskostuum blauw

Donker blauw is een zakelijke kleur. Geeft je de hoogste autoriteit en je wordt als serieus, betrouwbaar, professioneel, en eerlijk ervaren.

grijs vrouwelijk trouwpak

Grijs is een zakelijke kleur. Uw omgeving ervaart u als intelligent, degelijk, onpartijdig, betrouwbaar en neutraal. Grijs is een statusverhogende kleur en zorgt ervoor dat u oogt als iemand die snel een besluit neemt. Daartegenover staat de kleur voor somber en saai, maar met de juiste das en overhemd kunt u het geheel complementeren tot de juiste look.

Roze damessmoking

Roze wordt ervaren als lief, teder, zoet, fijngevoelig en vrouwelijk. Gebruik deze kleur als accent , denk aan het overhemd, topje en de das maar houdt rekening met de omgeving waarin u verkeerd en de doelen van de dag.

Wit vrouwelijk trouwpak

Wit zorgt voor contrast en wordt ervaren als zuiver, onschuldig, fris en perfectionistisch. U slaat de plank nooit mis als u uw pak combineert met een wit hemd, blouse of top.

Bruidspak in groen

Groen staat voor harmonie en rustgevend. Bij het dragen van groen wordt u in een zakelijke omgeving als niet serieus en nog lerend waargenomen. Voor het uitstralen van autoriteit is groen niet de juiste keuze.

Zwarte vrouwelijk smoking

Is geen zakelijke kleur maar bestemd voor formele gelegenheden en de horeca. Wordt ervaren als verleidelijk, onbenaderbaar en gereserveerd maar straalt ook kracht uit.

Bruin damesmaatpak

Bruin: U straalt stabiliteit & gewichtigheid. Is een aardse kleur, staat voor down to earth, een prachtige kleur die veel kleur nuances bezit. Bruin is warm en geeft een een stijlvolle & mooie uitstraling.

Paars mantelpak

Paars wordt ervaren als krachtig, nobel en creatief. Waarbij donkerpaars de verantwoordelijkheid onderschrijft en u in paars kracht uitstraalt.

Goudkleurig dames maatpak

Geschikt voor feestelijke kleding, sieraden en andere accessoires.

Vrouwelijk Jaquet

Geschikt voor feestelijke kleding, sieraden en andere accessoires.

Turkoois damesmaatkostuum

Wordt niet als zakelijk ervaren. Maar gebruikt u deze kleur in combinatie met een donker pak dan ervaart men u als krachtig en professioneel.

Beige geeft je een neutrale uitstraling, je komt over als begripvol en je hebt compassie. Prachtige kleur voor de zomer en mooi te combineren met andere aarde kleuren.