Wij helpen je graag en uitgebreid bij het samenstellen van je trouwkleing en voorzien je graag van een persoonlijk advies. Daarbij kijken we niet alleen naar wat het best bij je past maar ook naar je lichaamshouding, waar draagt je het pak voor en geven u tips over kleuren, stoffen en materialen. De kunst is om het pak passend bij jou te maken. Italiaans, Engels, Duits , formeel, hip of klassiek alles kan, klik hier voor onze galerie waardoor je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Tevens hebben wij pasmodellen waardoor u goed in staat bent zelf aan te geven wat u prettig vind dragen.
Onze maatpakken zijn al verkrijgbaar vanaf €599,- De stof bepaalt de prijs van het pak of het kledingstuk.
klik hier voor de prijzen. Wij hebben gekozen voor een slim concept, geen dure winkels maar een goed bereikbare locatie en lage overhead kosten. Daardoor zijn wij in staat hoogwaardig kwalitatieve kleding te leveren tegen zeer scherpe prijzen.
Ieder mens heeft een unieke pasvorm en niemand is gemiddeld. Confectie maten zijn gemiddeld en per merk verschillend. Een perfecte pasvorm verhoogt het draagcomfort en flatteert. Door accenten op de juiste plaatsen te leggen, is maatkleding in staat jouw verschijning nog mooier te maken. Daarnaast is je kleding persoonlijk en aangepast aan jouw wensen, ideeën en de gelegenheid waarvoor de kleding gemaakt wordt. In mooie kleding voelen we ons beter en dat stralen we uit. Doordat onze maatkleding van hoge kwaliteit is, heb je er lang plezier van. Kortom succes verzekerd!
De levertijd is 6 weken. Verkorte levertijd is mogelijk, vraag ons naar de mogelijkheden.
De maatpakken worden in ons atelier in Portugal gemaakt.
Onze stoffen worden ieder seizoen met de grootste zorg samengesteld en gekocht bij de mooiste Europese weverijen als Dormeuil, Zegna, Loro Piana, Holland & Sherry en Vitale Barberis. Klik hier voor de video from sheep to suit. Voor een mooi beeld van de ambachtelijke stappen die genomen moeten worden om tot een prachtige stof te komen.
Wij werken inderdaad op afspraak om u alle tijd en aandacht te kunnen geven. Dit kan ook in de avonduren en in het weekend. U bent van harte welkom bij ons in Leusden aan de Parelduiker 23. Onze tailors komen in overleg ook bij u op locatie. Vraag ons naar de voorwaarden.
Uiteraard, we maken ook broeken, jasjes, maatoverhemden, rokjes, smokings, buisiness pakken en overjassen. U kunt deze per stuk bestellen.
Nabestellen kan eenvoudig, uw patronen en gegevens worden zorgvuldig bewaart. Wij sturen u nieuwe stoffen en materialen waardoor u eenvoudig uw nieuwe outfit kunt samenstellen. Klik hier voor het aanvragen van de nieuwe stoffen. Maar u kunt ook een afspraak maken en samen een nieuwe outfit kiezen.